Contact en Route

Adres en route

drs B.M.G.L. Kruitz
Kruisstraat 15
6137 SX Sittard
Tel: +31 (0)46-4526295
Mobiel: +31 (0)634026299
email:

Routegegevens

6137 SX Sittard, Nederland

U kunt uw Google route plannen door op de locatie hierboven te klikken.

Of neem een van de volgende routebeschrijvingen:

Vanaf de A2

Vanuit het zuiden: neem afslag Sittard / Urmond. Rij alsmaar rechtdoor tot je Sittard inrijdt. Sla links af op de groene ijzeren brug over het spoor. Ga met de bocht mee naar rechts en steek 3 kruisingen over. Ga linksaf bij de vierde kruising. Neem de vierde straat rechts, de Broeksittarderweg. Volg deze tot voorbij de brievenbus en volg de Kerkstraat rechtsaf. Deze weg gaat bij de kerk over in de Dorpstraat. Ga rechtdoor en sla op het einde van de straat rechtsaf, het doodlopende stuk van de Kruisstraat in. Heyokah vind je aan de linkerkant op nummer 15. Er zijn parkeerplaatsen voorzien in de voortuin.

Vanuit het noorden: neem afslag Sittard / Born. Ga dan rechtdoor richting Tüddern/Heinsberg en neem de eerste afslag Tüddern/Höngen. Ga rechtsaf en rechtdoor over de rotonde. Bij het Shell tankstation linksaf om het tankstation heen en neem de eerste straat rechts.  Houdt links aan en volg de Oligstrasse tot een verharde weg door het bos. Volg deze en ga aan het einde linksaf. De eerste straat rechts is de Kruisstraat, volg deze tot in het doodlopende gedeelte op nr 15 aan de linkerkant. Er zijn parkeerplaatsen op het erf.

Vanuit Heerlen

Ga onderaan de Wintrakerberg bij de stoplichten naar rechts richting Sittard. Vervolg deze weg en ga na (let op niet bij!) het vierde stoplicht naar rechts, de Broeksittarderweg op. Volg deze tot voorbij de brievenbus en volg rechtsaf de Kerkstraat. Deze weg gaat bij de kerk over in de Dorpstraat. Ga nog steeds rechtdoor en rij op het einde van de straat naar rechts, het doodlopende stuk van de Kruisstraat in. Heyokah vind je aan de linkerkant op nummer 15. Er zijn parkeerplaatsen op het erf.

Met openbaar vervoer

Vanaf station Sittard gaan bus 13 en bus 14 richting Kempehof. Stap uit bij halte Romeinenstraat (bij de Jumbo supermarkt). Steek de rotonde over en loop door de Willem van Gelre-Gulikstraat. De derde straat links is de Kruisstraat (linksaf bij de glasbak). Voorbij de paaltjes, aan de rechterkant ligt nummer 15.